Trevomat Bulgaria

Trevomat Bulgaria Ltd. - Innovation in feeding

Политика за защита на личните данни

Политика на защита на личните данни предоставени чрез контактната форма на сайта www.trevomat.bg

В съответствие с изискванията на Закона за защита на личните данни и Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент и на Съвета, Ви информираме, че:

  • Личните данни, които попълвате в контактните форми на този сайт, се получават в официалната електронна поща office@trevomat.bg на администратор: ТРЕВОМАТ БЪЛГАРИЯ ООД, ЕИК 204574336, адрес гр. София, ж.к. "Манастирски ливади - Запад", ул. Синанишко езеро, №7.
  • Личните данни, които се обработват при получаване на запитване чрез контактната форма са: Вашето име, електронна поща и телефон за връзка
  • Гореспоменатите лични данни се обработват с цел да се даде отговор на Вашето запитване.

Данните се обработват в съответствие с Регламент (ЕС) № 2016/679 от 27 април 2016 г. относно защитата на физическите лица във връзка с обработването на лични данни и относно свободното движение на такива данни и за отмяна на Директива 95/46/EО (Общ регламент относно защитата на данните)

Личните данни предоставени чрез контактната форма в уеб сайта:

  • НЕ се предоставят на трети лица.
  • НЕ се използват за профилиране.
  • НЕ се  използват за директен маркетинг.
  • Се изтриват в тримесечен срок.

Като субект на личните данни имате следните права съобразно РЕГЛАМЕНТ (ЕС) 2016/679, а именно:

  • Да искате достъп до личните данни.
  • Да искате корекция, изтриване или ограничаване на обработването на данните.
  • Да правите възражения срещу обработването на данните.
  • Право на преносимост на данните.

 
Когато изпратите запитване чрез контактните форми намиращи се на сайта 
www.trevomat.bg Вие отбелязвате, че сте съгласни с обработката на посочените лични данни съгласно гореизложената Политика на защита на личните данни.

Контакти и връзка с нас

ТРЕВОМАТ БЪЛГАРИЯ ООД 

София 1336, ж.к. Люлин 1,
ул. 109, № 19, ет. 2

Мобилен 1: 0898 405 212
Мобилен 2: 0887 966 566

E-mail: office@trevomat.bg
Web: www.trevomat.bg